Sluit je aan bij de 59(!) vrienden van PH

De vrienden van PH is opgestart als een groep van enthousiaste sponsors, leden en niet-leden die PH Almelo een warm hart toedragen. Het streven is om 100 deelnemers te vinden, die een jaarlijkse seizoen bijdrage van €50 leveren. Iedereen kan lid worden van de vrienden van PH. De namen van de leden van de vrienden van PH worden vermeld op de rolling demo op de LCD in de communicatievitrine alsmede op de website van de vereniging.

De doelstelling van de vrienden van PH is: “Het bevorderen van prestaties en teambuilding van jeugd- en seniorenelftallen en het financieel ondersteunen van activiteiten en kleine investeringen binnen de voetbalvereniging PH Almelo”.

Wie zijn de vrienden van PH?

Aermast Holland, Eef Barendrecht, Hennie, Joris en Koert Blom, Thijs Brama, Fons Bruns, Harry Bruns, Gerard Engbersen, Han en Mark Ent, Groenewegen en Partners Gerechtsdeurwaarders, Pieter de Groot, Hein en Paul Habes, Herman ter Haar, Jos Haarhuis, Bert-Jan Heins, Jan Hilberink, Paul van Iersel, Andre Koopman, Jeroen Looms, Tom Lucas, Wim Meijer, Christian en Hennie van Mook, Van Mook Mode, Hans Morsink, Dewi Pierik, Lex Reekers, Peter Rewinkel, Roger Real Estate BV, Rick Schraven, Paul Smudde, Bart, Ellen en Judith Snelting, Frans Stevens, Supermagazijn.nl, Eric Tigrinate, Bert Trienen, VerhuurPro Almelo, Verkeerschool Ron Peters, Jan van der Werf, Ton Wijnen, Edward Woldendorp, www.twentech-business.nl, Remco Zwijnenberg en 12 x XXL Utd.

De teller staat dus op 59 en daarmee over de helft naar de 100! Wie volgt?

Wil je meer informatie over de vrienden van PH of wil je je aanmelden? Stuur dan een mailtje naar sponsoring@phalmelo.nl of bekijk hier de flyer.

Zoeken