Sluit je aan bij de 105(!) vrienden van PH

De vrienden van PH is opgestart als een groep van enthousiaste sponsors, leden en niet-leden die PH Almelo een warm hart toedragen. Het streven is om 100 deelnemers te vinden, die een jaarlijkse seizoen bijdrage van €50 leveren. Iedereen kan lid worden van de vrienden van PH. De namen van de leden van de vrienden van PH worden vermeld op de rolling demo op de LCD in de communicatievitrine alsmede op de website van de vereniging.

De doelstelling van de vrienden van PH is: “Het bevorderen van prestaties en teambuilding van jeugd- en seniorenelftallen en het financieel ondersteunen van activiteiten en kleine investeringen binnen de voetbalvereniging PH Almelo”.

In 2017 is als eerste project i.o.m. het bestuur de gedeeltelijke financiering van de nieuwe, professionele geluidsinstallatie bij de verbouwing van het clubgebouw tot stand gekomen.

Wie zijn de 105 vrienden van PH?

Eddy Aarninkhof, Marcel Arends, Gerben Bake, Eef Barendrecht, Paul Bekhuis, Julia/Fred vd Belt, Janny en Patrick Benjamins, Joris en Koert Blom, Ingrid Borggreve, Bart, Harry, Joost, Thijs en Wout Brama, Fons, Harry, Mike, Robert en Stefan Bruns, Thijs van Duiven, Gerard Engbersen, Han en Mark Ent, Hans en Marco Faber, Raymond Gierveld, Marc Giesbert, Geo Grob, Hainy en William Grooten, Herman ter Haar, Jan Hilberink, Hans en Patrick Hofland, 2 x Jacco Holter, Priscilla Keijzers/Marell Steenkamp, Gerard Kers, Matthijs Klumpers, Roy, Sander en Theo Knobben, Jeroen Looms, Ben, Han, Koen, Marcel, Ruud en Tim Lubbers, Rick en Tom Marsman, Erik en Wim Meijer, Christian van Mook, Hans Morsink, Vincent Oosterhuis, Maarten Oosterik, Egon van Os, Sepp Oude Nijhuis, Dewi Perik, Ron Peters, Jan van Putten, Peter Rewinkel, Johan Rikhof, Peter Schey, Rick Schraven, Hugo Seckel/Sam Hesselink, Ruth Seckel, Floris en Peter Smienk, Paul Smudde, Joeri en Leo ten Tije, Eric Tigrinate, Bert Trienen, Gerhard Veneman, Paul Verspaget, Tim van Vlijmen, Bjorn en Henk Wanschers, Jolanda Wennink, Jan en Lars van der Werf, Ton Wijnen, Gert-Jan van Willigen, Edward Woldendorp, 12x XXL Utd., Nico Zalm, Bart Zandhuis, Mo Zanjani, Zaterdag3 en Remco Zwijnenberg.   

De teller staat dus op 87 en daarmee zijn we hard op weg naar de 100! Wie volgt?

Wil je meer informatie over de vrienden van PH of wil je je aanmelden? Stuur dan een mailtje naar sponsoring@phalmelo.nl of bekijk hier de flyer.

Zoeken