Sluit je aan bij de 46(!) vrienden van PH

De vrienden van PH is opgestart als een groep van enthousiaste sponsors, leden en niet-leden die PH Almelo een warm hart toedragen. Het streven is om 100 deelnemers te vinden, die een jaarlijkse seizoen bijdrage van €50 leveren. Iedereen kan lid worden van de vrienden van PH. De namen van de leden van de vrienden van PH worden vermeld op de rolling demo op de LCD in de communicatievitrine alsmede op de website van de vereniging.

De doelstelling van de vrienden van PH is: “Het bevorderen van prestaties en teambuilding van jeugd- en seniorenelftallen en het financieel ondersteunen van activiteiten en kleine investeringen binnen de voetbalvereniging PH Almelo”.

In 2017 is als eerste project i.o.m. het bestuur de gedeeltelijke financiering van de nieuwe, professionele geluidsinstallatie bij de verbouwing van het clubgebouw tot stand gekomen.

Wie zijn de vrienden van PH?

Marcel Arends, Eef Barendrecht, Joris en Koert Blom, Thijs Brama, Fons Bruns, Harry Bruns, Gerard Engbersen, Han Ent, Mark Ent, Marco Faber, Marc Giesbert, Pieter de Groot, Herman ter Haar, Jan Hilberink, Jeroen Looms, Ben en Marcel Lubbers, Tom Marsman, Wim Meijer, Christian van Mook, Hans Morsink, Egon van Os, Dewi Perik, Peter Rewinkel, Peter Schey, Rick Schraven, Paul Smudde, Eric Tigrinate, Bert Trienen, Jan van der Werf, Ton Wijnen, Edward Woldendorp, Remco Zwijnenberg en 12 x XXL Utd.

De teller staat dus op 46 en daarmee nog niet op de helft naar de 100! Wie volgt?

Wil je meer informatie over de vrienden van PH of wil je je aanmelden? Stuur dan een mailtje naar sponsoring@phalmelo.nl of bekijk hier de flyer.

Zoeken