PH Almelo – Heineken Sponsortoernooi 2017

Het Heineken Sponsortoernooi bracht vrijdagavond 9 juni om ca. half tien weer een nieuwe winnaar op.

Poule A Poule B
Bolk Transport CTT Hengelo
Hegeman Bouwgroep ING
Witzand Bouwmaterialen Rabobank NWT
ATB Meijer Hookhoes
Snijders Schoenen Staalmach/Stroev
Bakkerij Lubbers

Extra bonuspunten (gescoord doelpunt door dame telde dubbel) waren weg gelegd voor teams met meerdere dames in de opstelling. Diverse keren maakte dit dan ook het verschil.

Om 21.00uur werden de finales om de 1e en 3e plek gespeeld en na beide wedstrijden moesten strafschoppen de beslissing brengen. In de subfinale deed Rabobank dat beter dan Witzand.

De finale tussen Snijders Schoenen en Staalmach/Stroev eindigde in 1-1. Snijders, dat (in tegenstelling tot de tegenstander) zonder dames aantrad, maakte zich ernstig zorgen. Ook hier gold de extra regel. Staalmach speelde met vuur een wees meerdere dames aan om de penalty te nemen. De 1e werd resoluut ingeschoten waardoor ze gelijk een dubbele score behaalden. Helaas lukte dat de volgende keren niet meer en kon Snijders met de winst strijken. De morele winst ging echter naar de teams die met dames aan de avond een extra dimensie geven onder het motto “meedoen is belangrijker dan winnen”. Dat werd tot in de kleine uurtjes nagevierd met een gratis bbq en heerlijke salades van Bakkerij Lubbers.

Speciaal dank voor de 5 scheidsrechters die zorgden voor de goede afloop van de 27 wedstrijden van de avond: Stan Reekers, Mark Lesscher, Fred vd Belt, Dick Keizers en Tom Duindam. Uiteraard ook dank aan de vrijwilligers die achter de bar hebben gestaan: Janny Benjamins, William Grooten en Ton Wijnen.